Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Parjattu ManU-tähti teki Valioliigahistoriaa ja hiljensi kritisoijansa uskomattomalla tavalla!

Rasmus Hojlund iski Unitedin voittoon uransa ensimmäisellä Valioliiga-osumalla
AOP

Kovankin kritiikin kohteeksi joutunut Rasmus Højlund hiljensi epäilijänsä lopullisesti ja teki Valioliigahistoriaa.

Jos joku vielä Manchester Unitedin nuorta hyökkääjätähteä Rasmus Højlundia epäili, iski tanskalaislupaus viimeistään nyt viimeisillekin kritisoijilleen luun kurkkuun.

Højlund teki sunnuntaina Valioliigahistoriaa, kun hänestä tuli nuorin pelaaja sarjan historiassa, joka on onnistunut maalinteossa kuudessa perättäisessä pelaamassaan ottelussa. 21 vuoden ja 14 päivän ikäinen Højlund vei ennätyksen Joe Willockilta iskettyään salamamaalin Lutonin verkkoon Valioliigassa sunnuntaina.

Højlundin sunnuntain ensimmäinen osuma oli myös ManU:n tämän kauden nopein maali, sillä tanskalainen ei tarvinnut kuin 37 sekuntia sen viimeistelyyn.

Højlund saapui Unitediin viime kesänä isojen odotusten sekä noin 84 miljoonan euron hintalapun saattelemana. Superlupaus heitettiin suoraan syvään päätyyn ja kun maaleja ei Valioliigassa heti kuulunutkaan, alkoi kritiikkiä sadella monesta suunnasta. Mestarien liigassa onnistumisia tuli, mutta Valioliigassa ruuti oli märkää.

Tanskalaisen Valioliigan avausosuma antoi odottaa itseään joulukuun 26. päivään asti, mutta kun mies hanat sai auki, ei täysosumille näy loppua. Tulikuuma tanskalainen on iskenyt sittemmin jokaisessa pelaamassaan ottelussa Valioliigassa.

Eikä loppua näy, sunnuntain Luoton-kohtaamisessa mies paukutti ensimmäiseen seitsemään minuuttiin kaksi osumaa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos