Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Ovi käymässä Old Traffordilla! – Tarttuuko Valioliigan superlupaus haaviin?

Jarrad Branthwaite, Everton.
AOP

Manchester Unitedin puolustuksen uskotaan menevän uusiksi kuluvan kauden jälkeen. Omissa on soinut liikaa tällä sesongilla, johon seuran johtoportaassa halutaan tehdä muutos.

Erik ten Hagin luotsaama Manchester United on kärsinyt tällä kaudella jo 11 tappiota Valioliigassa. Takavuosien mahtiseura on ollut ongelmissa etenkin omalla alueellaan ja 28 sarjaottelun aikana joukkue on päästänyt 39 maalia.

Kun riittävää tehokkuutta ei ole löytynyt hyökkäyksestään, on joukkue jämähtänyt sarjataulukon kuudennelle sijalle kahdeksan pisteen päähän viimeisestä Mestarien liigapaikasta.

Unitedin uutisoidaan suunnittelevan suuria muutoksia pelaajistoonsa tulevan kesän puitteissa. Vahvistuksia kaivataan jokaiselle osa-alueelle, mutta etenkin alakerta saattaa olla kovan myllerryksen kohteena.

ManU on näillä näkymin päästämässä useista loukkaantumista kärsineen Raphaël Varanen muihin maisemiin, sillä hänen sopimuksensa päättyy kauden lopussa.

Uusien pelaajien kartoitus on täydessä käynnissä ja Daily Starin mukaan United tarkkailee Evertonin Jarrad Branthwaiten tilannetta. Nuori englantilaispuolustaja on lyönyt toden teolla läpi Goodison Parkilla pelaten itsensä Toffees-kannattajien sydämiin.

Samainen lähde kertoo, että Everton on asettanut pelaajalleen noin 70 miljoonan punnan hintalapun.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos