Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Onko Valioliiga maailman paras sarja? – ”Ero muihin liigoihin on kaventumassa”

Douglas Luizin edustama Aston Villa on ainoa valioliigajoukkue Euroopan kentillä.
AOP

Aston Villa on ainoa jäljellä oleva valioliigajoukkue eurooppalaisissa kilpailuissa tänä vuonna, kun Liverpool, Manchester City ja Arsenal tippuivat viime viikolla kukin tahollaan.

Aston Villa jatkaa edelleen porhaltamistaan Konferenssiliigassa, mutta sen lisäksi yksikään englantilaisjoukkue ei ole mukana eurooppalaiskilpailuissa.

Tämä on karu muistutus Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kilpailukyvystä, eikä entinen valioliigapelaaja Bacary Sagna ole yllättynyt siitä, että seurat eri puolilta Eurooppaa pärjäävät tätä nykyä niin hyvin.

Sagna kertoi oman mielipiteensä siitä, miksi Valioliigan ja muun Euroopan välinen ero on kaventumassa, vaikka saarivaltakunnassa pelataankin hänen mielestään parasta jalkapalloa.

– Valioliigan ja muiden Euroopan liigojen välinen ero kaventuu koko ajan. Kaikkialla Euroopassa on laadukkaita joukkueita, Sagna totesi DAZN:n mukaan.

– Saksalla on mennyt hyvin tällä kaudella, ja kun katsoo Bayer Leverkusenin kaltaista joukkuetta, heidän pelinsä on ilmiömäistä.

– Teknologia kehittyy jatkuvasti, ja joukkueet koostuvat nykyään useammista ihmisistä ja analyytikoista, jonka myötä taso nousee yhä korkeammalle. Ei ole yllättävää nähdä vuosi vuodelta parempia joukkueita.

– Valioliiga on mielestäni edelleen paras sarja, mutta ero muihin liigoihin on kaventumassa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos