Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Onko tässä ManU:n tuleva superhankinta? – Englantilaishyökkääjä palaamassa Valioliigaan

Tammy Abraham
AOP

AS Roman tähtihyökkääjä, Tammy Abraham, saattaa liikahtaa kesän aikana. Englantilaispyssyn uskotaan haaveilevan paluusta Valioliigaan ja viimeisten tietojen mukaan ainakin Old Traffordilla seurataan miehen tilannetta.

Vuonna 2021 Chelseasta AS Romaan siirtynyt Tammy Abraham saattaa olla palaamassa sumuisille saarille. Englantilaishyökkääjän ensimmäinen kausi saapasmaassa oli menestys, mutta tällä kaudella tahti on ollut vaisumpaa.

Abraham on toistaiseksi viimeistellyt vain kahdeksan maalia Serie A:ssa ja joutunut ajoittain José Mourinhon kovan arvostelun kohteeksi. Abraham on kuitenkin todistanut tasonsa niin moneen otteeseen, että hänellä riittää vientiä pian käynnistyvän siirtoikkunan aikana.

Esiin on noussut useita kiinnostuneita seuroja, etunenässä Valioliigan neljäntenä oleva Manchester United.

Old Traffordilla ollaan metsästetty uutta keskushyökkääjää Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen. Qatarin MM-kisoissa hyviä otteita esittänyt Wout Weghorst ei ole pystynyt täyttämään portugalilaisen jättämää aukkoa.

United on tavoitellut muun muassa Harry Kanea ja Victor Osimhenia, mutta toistaiseksi tulokset ovat olleet laihoja.

Katseet ovat nyt kääntyneet Abrahamin suuntaan, joka todennäköisesti irtoaisi huomattavasti edellä mainittua kaksikkoa pienemmällä siirtokorvauksella.

Lähde: Eurosport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos