Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Onko tässä Chelsean seuraava kapteeni? – Mauricio Pochettinolla riittää mietittävää

Chelsea
Unsplash

Chelsea lähtee tulevaan kauteen Mauricio Pochettinon alaisuudessa. Kokenut argentiinalaismanageri ei ole toistaiseksi nimennyt joukkueen uutta kapteenia Cesar Azpilicuetan lähdön jälkeen. Ben Chilwell ei peittele toiveitaan asian suhteen.

Chelsea on tulevalla kaudella uuden edessä. Perinteikkäällä seuralla on todellinen kasvojen pesun paikka viime kauden mahalaskun jälkeen. Blues jäi Valioliigassa 12 sijalle, joka oli luonnollisesti valtava nöyryytys suuria investointeja tehneelle Todd Boehlylle.

Jenkkiomistaja haluaa varmistaa, ettei sama toistu ensi kaudella, jonka myötä kurssia kääntämään palkattiin Mauricio Pochettino. Argentiinalaisvalmentaja teki aiemmin menestyksekästä työtä Tottenhamin puikoissa ja työskenteli tämän jälkeen lyhyen pätkän PSG:n ruorissa.

Pochettino ei ole vielä nimennyt Chelsean seuraavaa kapteenia Cesar Azpilicuetan lähdettyä Atletico Madridiin. Vuodesta 2020 lähtien Bluesia edustanut Ben Chilwell ilmoittautuu vapaaehtoiseksi.

– Rakastaisin olla kapteeni, sillä kyseessä on kuitenkin Chelsea. Toimin kapteenina pelatessani Leicesterin nuorten joukkueessa ja nautin siitä suuresti. Kapteeninnauhan kantaminen antaa tietynlaista lisämotivaatiota, jonka myötä saan itsestäni parhaan irti.

– Vastuun kantaminen ja muiden auttaminen kuuluvat vahvuuksiini. Pelkkä kapteeninnauha ei kuitenkaan tee kenestäkään johtajaa.

Lähde: CaughtOffside

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos