Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Onko tässä Arsenalin tuleva jättihankinta? – Yksi ikäpolvensa lahjakkaimista toppareista

Jalkapallo
Pexels

Matthijs de Ligtin nimi on nostettu esiin ennen tammikuun siirtoikkunaa. Hollantilaisen uskotaan olevan lähtökuopissa nykyisestä joukkueestaan Bayern Münchenistä. Topparin tontilla luutivan de Ligtin perässä on etenkin valioliigaseura Arsenal.

Arsenal haluaa vahvistaa alakertaansa uusilla nimillä. Gunners aloitti kautensa erittäin vahvasti ja on edelleen hyvissä asemissa Valioliigassa sekä eteni jatkoon myös UCL:ssä. Kuluneina viikkoina joukkueen puolustus on kuitenkin näyttänyt selkeästi aiempaa huterammalta ja etenkin West Hamia vastaan päästetyt kaksi maalia herättivät huolta Emiratesilla.

Tykkimiesten managerin Mikel Artetan uskotaan haluavan tuoda joukkueeseen mahdollisimman pikaisesti vähintään yhden uuden keskuspuolustajan, mutta kuten hyvin tiedetään, tammikuussa korkean profiilin hankintojen tekeminen on erittäin hankalaa.

BBC kertoo Arsenalin ottaneen Bayern Münchenin Matthijs de Ligtin tähtäimeensä, mutta mahdollisten kauppojen uskotaan onnistuvan vasta kauden päätyttyä.

24-vuotias de Ligt on yksi Euroopan lahjakkaimmista nuorista toppareista ja hänelle povataan suurta tulevaisuutta. Ajaxissa läpi lyönyt hollantilainen esitti vakuuttavia otteita Juventuksessa ennen siirtymistään Bayerniin.

Miehen kintereillä on todennäköisesti usea muukin Euroopan suurseura, joten Arsenal tuskin välttyy kilpailulta, jos se haluaa tuoda de Ligtin riveihinsä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos