Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Ollaanko Madridissa valmiita kovaan ratkaisuun? – Brassitähti joutumassa pelinappulaksi?

Vinicius Junior, Real Madrid.
AOP

Real Madrid on tänäkin vuonna Kylian Mbappen kintereillä. Asiantuntija Eduardo Indan mukaan mahdolliset kaupat vaatisivat kuitenkin Madridilta kovan luokan peliliikkeitä.

Paris Saint Germainin supertähti ja yksi maailman parhaista hyökkääjistä, Kylian Mbappe on edelleen vaitonainen tulevaisuutensa suhteen. Mies ei ole antanut pienintäkään vinkkiä tulevaisuudestaan medialle, jonka myötä hänen ympärillään käy tammikuun aikana valtava huhumylly.

Mbappe on ollut kuun alusta vapaa tekemään alustavan sopimuksen jonkin toisen seuran kanssa, sillä hänen PSG-kontrahtinsa umpeutuu kesällä. Parc des Princesillä halutaan luonnollisesti pitää kiinni joukkueen tärkeimmästä pelaajasta, mutta tällä hetkellä Mbappen jatko on täysin arvailujen varassa.

Real Madridin tiedetään edelleen haaveilevan ranskalaistähden hankinnasta. Asiantuntija Eduardo Inda on kuitenkin sitä mieltä, ettei kaupat onnistu ilman, että Madrid luopuisi yhdestä avainpelaajistaan.

– Jos Madrid onnistuu hankkimaan Mbappen, oven on käytävä myös toiseen suuntaan taloudellisten seikkojen takia. Jos Mbappe ei pelaisi keskushyökkääjänä, heillä olisi tuplamiehistys joillain pelipaikoilla.

– Madridin täytyisi myydä joku pelaajistaan ja uskon, että korkean korvauksen takia kyseessä olisi Vinicius Jr.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos