Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Oliko tämä käännekohta alkukaudesta rämpineelle Unitedille? – Odottamaton pelaaja nousi sankariksi

Oliko tämä käännekohta alkukaudesta rämpineelle Unitedille? - Odottamaton pelaaja nousi sankariksi

Manchester United onnistui nappaamaan elintärkeät kolme pistettä Mestarien liigassa kaatamalla FC Kööppenhaminan kotonaan 1-0.

Manchester Unitedin alkukausi on ollut yhtä vuoristorataa. Erityisesti Mestarien liigassa joukkue avasi lohkovaiheen mollivoittoisesti kärsimällä tappiot niin Bayern Münchenille kuin Galatasarayllekin.

Tiistaina Mestarien liigan lohkovaiheen kolmannella pelikierroksella kurssi oli siis ehdottomasti saatava käännettyä, jotta Unitedin jatkopaikkahaaveet pidettäisiin vielä hengissä. Sen Erik ten Hagin joukko pystyikin tekemään kampeamalla 1-0 kotivoiton FC Kööppenhaminasta.

Unitedin yllättäväksi sankariksi nousi, pahasti viime kausina parjattu Harry Maguire, joka iski punaisten paholaisten ainokaisen.

Kotijoukkueen toiseksi sankariksi nousi maalivahti Andre Onana, joka varmisti Unitedille kolme pistettä torjumalla ottelun loppuhetkillä Kööppenhaminan Jordan Larssonin rangaistuspotkun.

Niin Maguire kuin Onanakin ovat olleet kovan paineen alla viime aikoina, joten tasonnosto nähtiin molemmilta miehiltä täydelliseen hetkeen.

– Hän tietää, että aiemmin hän ei ole vastannut omia taitojaan tai tasoaan ja, että hän voisi suoriutua paremminkin, United-manageri ten Hag kommentoi maalilla muutaman loistopelastuksen esittäneestä Onanasta.

Unitedin esitys ei varsinaisesti isoa hehkutusta vielä kuitenkaan ansaitse, vaikka se kolme kultaakin arvokkaampaa pistettä onnistuikin napsimaan. Jo lohkovaiheesta jatkoon selviäminen vaatii Unitedilta ryhtiliikettä, puhumattakaan mahdollisista otteluista 16 parhaan joukossa, missä tasoa on nostettava huomattavasti.

Valioliigassa Unitedia odottaa tämän viikon sunnuntaina äärimmäisen kova haaste, kun joukkue isännöi kauden ensimmäisessä Manchesterin derbyssä Cityä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos