Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Oho, oliko tämä lopun alkua? – Lähtöä tekevä Liverpool-tähti ajautui rajuun riitaan managerin kanssa

Jürgen Klopp ja Mo Salah ajautuivat kärkkääseen sanaharkkaan Liverpoolin kohdatessa West Hamin Valioliigassa
AOP

Rivit vaikuttaisivat rakoilevan Liverpoolissa, Valioliigan mestaruuden karatessa joukkueelta yhä kauemmas ja kauemmas.

Liverpoolin mestaruushaaveet kokivat lauantaina ison kolauksen, kun joukkue päätyi West Hamin kanssa 2-2 pistejakoon. Jos ulospäin Liverpoolin viime viikkojen esitykset ovat näyttäneet huterilta, ei joukkueen sisälläkään meno ihan vankalta vaikuta.

Siitä kertoi joukkueen managerin Jürgen Kloppin ja tähtihyökkääjän Mo Salahin kärkäs välienselvittely lauantaisen pelin aikana.

Salah valmistautui tulemaan ottelussa vaihdosta sisään juuri kun West Ham tasoitti tilanteeksi 2-2. Klopp näkyi TV-kuvissa käyneen toteamassa Salahille jotain, mikä sai egyptiläisen selvästi hermostumaan. Salahin suu kävi tiuhaan tahtiin samalla kun mies huitoi käsillään ja osoitti kentälle tyytymättömänä.

Ottelun jälkeen Salah käveli niukkasanaisena median ohi, todeten vain, että luvassa olisi tulta, mikäli mies avaisi suunsa tilanteeseen liittyen.

Kiivas tilanne löi vain lisää vettä myllyyn Salahin Liverpool-jatkoon liittyen. Egyptiläisen tulevaisuudella on jo pidempään spekuloitu ja miehen on epäily olevan suuntaamassa kauden päätteeksi muihin maisemiin.

Salah on ollut ehdottomasti Liverpoolin tärkeimpiä pelaajia monen vuoden ajan, mutta moni kokee, että 31-vuotiaan hyökkääjän aika Liverpoolissa on ohi.

Mikäli tämä kausi jää Salahilla viimeiseksi Liverpoolissa, uhkaa egyptiläisen aika seurassa saada karvaan lopun.

Mikäli upotus ei näy, näet se täältä.

 

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos