Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Oho! Lionel Messin tulevaisuus selvillä? – ”Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan…”

Lionel Messi
AOP

Lionel Messin tarunhohtoinen ura sai arvoisensa kruunun, kun mies pääsi juhlimaan Argentiinan paidassa maailmanmestaruutta. Seurajoukkuetasolla ‘’Kirpun’’ tulevaisuus on toistaiseksi täysin arvailujen varassa.

FC Barcelonassa punotaan juonia Lionel Messin hankkimiseksi. PSG:ssä pari edellistä kautta pelannut argentiinalaistähti pelaa sopimuksensa viimeistä vuotta, eikä hänen jatkostaan Parc des Princesillä ole minkäänlaisia takeita.

Messiä on huhuttu vahvasti muun muassa MLS:sä pelaavan Inter Miamin riveihin. Myös kotimaan pääsarjasta löytyisi luonnollisesti ottajia, jos Messi päättää suunnata Argentiinaan.

Paluu FC Barcelonaan on nostettu jälleen kerran tapetille ja lähteiden mukaan seura on valmis tekemään kaikkensa Messin saamiseksi. Lähteet kirjoittivat Barcan ensi kauden suunnitelmista seuraavasti:

– Barcelona pyrkii keräämään tulevalle kaudelle 200 miljoonaa euroa joko tulojen muodossa tai kuluja vähentämällä. Tämä on nyt Barcan päätavoite, jonka lisäksi seura valmistelee taloudellista kannattavuussuunnitelmaa, joka esitellään La Ligalle lähiaikoina.

– Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, seura voi mennä siirtomarkkinoille tietyillä takuilla ja ennen kaikkea yrittää toteuttaa Messin paluun.

– PSG yrittää saada Messin jäämään, jonka lisäksi Saudi-Arabiasta on tehty rahakas sopimustarjous.

Lähde: Eurosport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos