Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Oho! Bayern München pyrkii kääntämään Tuchelin pään hankkimalla ManU:n talismaanin!

Bruno Fernandes
AOP

Bayern Münchenin kerrotaan olevan luottavaisin mielin Bruno Fernandesin hankinnan suhteen. Saksalaisseura pyrkii myös kääntämään Thomas Tuchelin pään ja saamaan tämän jatkamaan joukkueen päävalmentajana.

Manchester Unitedissa saattaa tapahtua kesän aikana suuria muutoksia. Sir Jim Ratcliffen ostettua osuuden, seuran uskotaan lähtevän toiseen suuntaan.

Tämä voi tarkoittaa joitakin korkean profiilin lähtijöitä, sillä aiemmin tässä kuussa julkaistun raportin mukaan ManU olisi valmis kuuntelemaan tarjouksia kaikista pelaajistaan Rasmus Hojlundia, Kobbie Mainoota ja Alejandro Garnachoa lukuun ottamatta.

Bruno Fernandesia pidetään yleisesti Unitedin parhaana hankintana Sir Alex Fergusonin jälkeisellä aikakaudella, mutta hänkin saattaa olla lähdössä Old Traffordilta ja vihjasi haastattelussa mahdollisesta kesän siirrosta.

– Se ei tietenkään riipu vain minusta, eihän?

– Pelaajan täytyy aina haluta olla täällä, mutta samalla myös seuran täytyy haluta sitä. Tällä hetkellä minusta tuntuu, että tunne on molemminpuolinen.

– Jos minun täytyy miettiä lähtöä Valioliigasta, en tee sitä ennen EM-kisoja. Mikään ei voi häiritä keskittymistäni EM-kisoihin tai FA Cupin finaaliin.

Bayern München on Football365:n mukaan luottavainen Fernandesin hankinnan suhteen. Tämän lisäksi joukkue pyrkii tekemään uuden sopimuksen Thomas Tuchelin kanssa, joka ilmoitti aiemmin jättävänsä seuran.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos