Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Nyt se on lähellä! – Cityn tähtipuolustaja siirtymässä FC Barcelonaan!

Camp Nou
Unsplash

João Cancelolle näyttää vihdoin löytyneen uusi työnantaja. Monipuolisen portugalilaispuolustajan kerrotaan olevan lähellä sopimusta FC Barcelonan kanssa.

Manchester Cityssä sivuraiteille ajautuneen João Cancelon ura vaikuttaa olevan jatkumassa uusissa ympyröissä. Portugalin maajoukkuepelaajan välirikko Pep Guardiolan kanssa johti siihen, että puolustaja vietti viime kauden jälkimmäisen puoliskon lainalla Bayern Münchenissä.

Pysyvää kotia ei Saksasta kuitenkaan löytynyt, jonka jälkeen edessä oli jälleen paluu Englantiin. Cancelon uskottiin olevan enemmän kuin halukas vaihtamaan maisemaa pysyvällä sopimuksella. Fabrizio Romanon tietojen perusteella ottaja vaikuttaa löytyneen ainakin väliaiakaisesti.

Romano kirjoittaa, että City ja FC Barcelona viimeistelevät lainasiirron yksityiskohtia. Cancelon sopimukseen tullaan kirjaamaan osto-optio ja hänen on määrä matkustaa Barcelonaan vielä tämän päivän aikana.

Jos Romanon yleensä luotettavat tiedot pitävät paikkaansa, on diili loistava asia kummankin osapuolen kannalta. Cancelo ei todennäköisesti tulisi saamaan liiaksi näyttöpaikkoja Etihadilla, sillä välit Guardiolan kanssa eivät tiettävästi ole edelleenkään parhaimmasta päästä.

Barca puolestaan on metsästänyt pidemmän aikaa uutta laitapuolustajaa, sillä joukkueen alakerta on näyttänyt paikoitellen todella huteralta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos