Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Nyt on leikki kaukana! – ManU:n laitettava kaikki peliin lohkovaiheen päätöskierroksella

Erik ten Hag
AOP

Erik ten Hagin käskyttämä Manchester United on tänään totisessa paikassa, sillä joukkueelle kelpaa ainoastaan voitto Bayern Müncheniä vastaan. Bayern lähtee Old Traffordilla pelattavaan otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta ten Hag uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin.

Mestarien liiga on edennyt alkulohkovaiheen päätöskierrokselle, mutta useamman lohkon kohdalla jatkopaikat ovat vielä jakamatta.

Tämä on tilanne myös A-lohkon kohdalla, jonka ainoa varma jatkaja on 13 pisteessä oleva Bayern München. FC Kööpenhamina ja Galatasaray ovat viidessä pisteessä. Lohkon perää pitävä ManU on neljässä pisteessä ja joukkueen on pakko kaataa tänään Bayern kotonaan ja toivoa, että Kööpenhamina ja Galatasaray päätyvät pistejakoon.

Unitedin manageri Erik ten Hag on luonnollisesti selvillä tilanteesta ja edessä odottavasta haasteesta. Hollantilaismanageri kuitenkin kertoo seuran verkkosivuilla, ettei kirvestä olla vielä heitetty kaivoon.

– Ymmärrämme, että meidän on pakko voittaa tämä ottelu. Haluamme jatkaa Euroopassa pelaamista, joten meidän on näytettävä parastamme. Tiedän meidän pystyvän siihen. Kuten kaikki ovat nähneet, otteemme ovat heitelleet viime aikoina. Olemme pelanneet kuitenkin välillä loistavasti ja siihen meidän on jälleen pystyttävä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos