Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Napolin mestarivalmentaja jättää pestinsä: ”Hän on vapaa mies”

Napoli
Pixabay

Napolin 33 vuoden tauon jälkeen Italian mestariksi luotsannut, Luciano Spalletti, jättää joukkueen. Seuran puheenjohtaja, Aurelio De Laurentiis, vahvisti, että Spalletti aikoo pitää sapattivuoden jalkapallosta.

Vuonna 2021 Napolin peräsimeen saapunut, Luciano Spalletti, teki Partonopein peräsimessä ilmiömäistä jälkeä. Napoli on nostanut profiiliaan vuosi vuodelta ja tällä kaudella sinipaidat olivat eittämättä yksi Euroopan parhaista joukkueista.

Serie A:n mestaruus irtosi peräti 16 pisteen erolla ja Mestarien liigassakin tie vei aina puolivälieriin asti. Ensi kaudella Napoli pelaa toisen valmentajan alaisuudessa, sillä seuran puheenjohtaja, Aurelio De Laurentiis, paljasti Spallettin jättävän tehtävänsä.

– Hän on vapaa mies, De Laurentiis totesi.

– Työskenneltyäni 50 vuotta elokuvatuottajana, olen ollut useita kertoja tilanteissa, kun joku tulee luoksesi ja sanoo: ‘’Olen tehnyt parhaani ja yksi kappale elämästäni on tullut päätökseensä. Minulla on yhä sopimus voimassa, mutta haluaisin pitää välivuoden.” Mitä tuollaisessa tilanteessa voi tehdä?

– Elämässä on oltava antelias, enkä koskaan odota mitään vastineeksi. Hän antoi meille paljon, josta olen hänelle kiitollinen. Nyt on oikein, että hän saa tehdä sitä, mitä rakastaa.

Lähde: ESPN

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos