Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Nämä kaksi nimeä matkalla Old Traffordille? – ”Auttaisi joukkuetta merkittävästi”

Old Trafford, Manchester Unitedin kotiareena.
Pixabay

Entinen Manchester Unitedin puolustaja Wes Brown kehottaa vanhaa seuraansa vahvistamaan rivejään Michael Olisella ja Jarrad Branthwaitella.

FA Cupin finaali tarjoaa Manchester Unitedille viimeisen oljenkorren saavuttaa jotain tämän kauden aikana.

Erik ten Hagin debyyttikausi Unitedin managerina sujui lupaavissa merkeissä ja joukkueen tulosten myötä myös tälle sesongille lähdettiin luottavaisin mielin.

Homma on kuitenkin jäänyt pahemman kerran puolitiehen ja joukkue jäi Valioliigassa kahdeksannelle sijalle. Tie nousi pystyyn Mestarien liigan alkulohkovaiheessa, ja eväät loppuivat kesken myös Eurooppa-liigassa sekä Carabao Cupissa.

Ten Hagin pään uskotaan olevan pölkyllä riippumatta siitä, miten Manchester Cityä vastaan pelattavassa FA Cupin finaalissa käy.

ManU tulee todennäköisesti uusimaan pelaajistoaan huomattavasti kesän aikana, jatkoi ten Hag joukkueen peräsimessä tai ei.

Menestyksekkään uran Unitedissa pelannut Wes Brown kertoo oman mielipiteensä siitä, kenet seuran pitäisi hänen mielestään hankkia.

– Mielestäni he tarvitsevat pelaajia, jotka ovat osoittaneet jo tasonsa Valioliigassa. Sanoisin, että Crystal Palacen Michael Olise (olisi hyvä hankinta). Hän on todella jännittävä pelaaja ja näyttää täysin pelottomalta.

– Toinen on Jarrad Branthwaite, joka on vielä nuori ja opettelee vielä. Hän on kuitenkin iso, nopea ja vahva. Uskon, että hän auttaisi joukkuetta merkittävästi.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos