Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Nähdäänkö ManU:lta vahva reaktio Liverpoolia vastaan? – ”Meidän täytyy astua esiin”

Erik ten Hag
AOP

Valioliigassa pelataan sunnuntaina todellinen hegemoniaottelu, kun Manchester United ja Liverpool iskevät yhteen Old Traffordilla. ManU:n päävalmentaja Erik ten Hag odottaa joukkueeltaan oikeanlaista reaktiota pettymykseen päättyneen Chelsea-pelin jälkeen.

Manchester United joutui pettymään viikolla rajusti, kun Chelsea nousi voittoon Stamford Bridgellä pelatun ottelun lisäajalla. ManU ehti johtaa peliä 3-2 oltuaan ensin tappiolla, mutta Blues rynni lopussa väkisin rinnalle ja ohi.

Sunnuntaina Erik ten Hagin joukkueella onkin todellinen kasvojen pesun paikka, mutta haaste on kaikkea muuta kuin helppo. Vastaan asettuva Liverpool nousee voitolla Valioliigan piikkipaikalle, joten Jürgen Kloppin miehistö tulee varmasti tekemään kaikkensa kolmen pisteen eteen.

Ten Hag kertoi mietteitään ennen huippuottelua ja paljasti odottavansa vahvaa reaktiota tuoreeseen pettymykseen.

– Meidän täytyy astua esiin ja tehdä parempia ratkaisuja (kuin Chelsea-ottelussa). Me pystymme pelaamaan erittäin korkealla tasolla, ten Haag tuumi BBC:n mukaan.

– Kykenemme kilpailemaan ja voittamaan Valioliigan parhaita joukkueita vastaan. Sen myötä pystymme samaan myös Euroopan kentillä.

– Meidän täytyy oppia menestymään suurissa otteluissa. Meidän on palauduttava nopeasti ja käännettävä tilanne ympäri. Katsomme eteenpäin ja lähdemme peliin positiivisin mielin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos