Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Muhkea tarjous pöydällä! – PSG:n jättänyt veteraani punnitsee vaihtoehtojaan

Sergio Ramos
AOP

Sergio Ramosin uran jatko on edelleen vaakalaudalla. PSG:tä kahden edellisen kauden ajan edustanut espanjalainen on edelleen ilman sopimusta, vaikka häntä ollaan linkitetty useampaan eri suuntaan.

Real Madridissa seuraikonin asemaan noussut Sergio Ramos on urallaan uudessa tilanteessa. Kaksi vuotta sitten Paris Saint-Germainin paitaan vaihtanut keskuspuolustaja on kärsinyt lukemattomista vammoista missaten suuren määrän otteluita.

Terveenä ollessakaan mies ei ole enää näyttänyt omalta itseltään, eikä häntä valittu Espanjan miehistöön viime vuonna pelattuihin Qatarin MM-kilpailuihin.

Ramosin PSG-sopimus umpeutui heinäkuun alussa ja hän on edelleen yhä ilman seuraa.

La Rojan entistä kapteenia ollaan linkitetty pitkin kesää Sevillaan, jota hän edusti ennen siirtymistään Real Madridiin. Paluu Andalusiaan ei näytä kuitenkaan todennäköiseltä, joten 37-vuotiaan topparin on mietittävä muita vaihtoehtoja.

Ramosin palvelukset ovat herättäneet jonkin verran kiinnostusta MLS:sä, jonka lisäksi muun muassa Boca Juniorsin on raportoitu tarkkailevan hänen tilannettaan.

Tuoreimpien tietojen mukaan Turkin liigassa pelaava Galatasaray on tarjonnut Ramosille kahden vuoden sopimusta, joka takaisi hänelle 5,5 miljoonan euron vuosiansiot.

Pelaajan kerrotaan harkitsevan tarjousta vakavasti, mutta odottavan vielä mahdollista yhteydenottoa Saudi-Arabiasta.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos