Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Mitä tekee PSG:n supertähti? – Liverpool ja Real Madrid kärkkyvät tilaisuuttaan!

Kylian Mbappe
AOP

Paris Saint Germainin maaliruisku Kylian Mbappe on jäämässä ilman sopimusta kesällä. Hyökkääjän allekirjoituksesta käydään kovaa kilpajuoksua muun muassa Real Madridin ja Liverpoolin välillä.

Kylian Mbappen nimi on ollut pitkään tapetilla aina siirtomarkkinoiden lähestyessä, eikä tuleva vuosi tarjoa poikkeusta. Mbappen uskottiin tuhonneen mahdollisuutensa siirtyä Real Madridiin aiemman sopimussekoilun takia.

Espanjassa pidetään kuitenkin edelleen ovea raollaan Mbappen varalta, mutta PSG:n ja Madridin tulehtuneet välit eivät helpota mahdollisten kauppojen syntymistä. Pariisilaiset eivät ole kuitenkaan saaneet toistaiseksi vakuutettua Mbappea jäämään, joten kaikki on mahdollista.

Mbappen PSG-diili päättyy kuluvan kauden jälkeen ja hän voi halutessaan aloittaa ensi viikolla neuvottelut muiden seurojen kanssa. Madridin lisäksi yhtenä vaihtoehtona pidetään Liverpoolia, joka on 90minin mukaan niin ikään Mbappen kintereillä.

Raportit kertovat, että Redsin manageri Jürgen Klopp on hyvää pataa Mbappen kanssa, joka saattaa auttaa mahdollisen diilin syntymisessä.

Ominaisuuksiensa puolesta Mbappe voisi sopia minne tahansa, mutta Britteinsaarille siirtyminen ei tunnu loogiselta miehen uran jatkon kannalta. Aika näyttää mitä tapahtuu, mitä Mbappen kohdalla tapahtuu. Pian on päätösten aika.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos