Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Milanin mestariluotsi vastaa koviin väitteisiin: ”Siinä ei ole mitään erikoista”

Stefano Pioli
AOP

AC Milanin manageri, Stefano Pioli ei ole huolissaan, vaikka perinteikkään joukkueen pelaaminen on tökkinyt viime viikkoina. Vahvan kauden aloituksen jälkeen Rossoneri ei ole pystynyt ottamaan voittoa kolmesta edellisestä kamppailustaan.

Italian mahtiseura AC Milan lähti kauteen kovin odotuksin. Hyvästä startista huolimatta kone on alkanut viime aikoina yskimään toden teolla. Milan hävisi hiljattain Serie A:n hegemoniaottelun Juventukselle, jonka jälkeen Rossoneri sössi kahden maalin johdon Napolia vastaan.

Mestarien liigassa voittotili on vielä avaamatta ja joukkue pitää lohkonsa jumbosijaa hallussaan kahdella pisteellä. Milanin manageri, Stefano Piolin on raportoidusti ajautunut pelaajien kanssa tulilinjalle vaisujen tulosten seurauksena.

Milanin toissa vuonna Italian mestaruuteen luotsannut Pioli kiisti kuitenkin joukkueen sisäiset ongelmat ja vakuutteli uskon riittävän.

– En ole ikinä toiminut näin yhtenäisen ja intohimoisen joukkueen valmentajana. En edes sinä vuonna, kun juhlimme Scudetton voittoa. Ryhmän asenne on fantastisella tasolla.

– On silti täysin ymmärrettävää, että Milan joutuu kritiikin kohteeksi, jos jäämme ilman voittoa kolmessa peräkkäisessä ottelussa. Siinä ei ole mitään erikoista.

Lähde: Eurosport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos