Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Mikä paluu! Sairastuvalta palannut supertähti siivitti Manchester Cityn uskomattomaan voittoon

Kevin de Bruyne siivitti Manchester Cityn voittoon Valioliigassa
AOP

Kevin de Bruyne nousi Manchester Cityn sankariksi lauantai-iltana St. James’s Parkilla, kun Manchester City nousi uskomattomalla tavalla 2-3 voittoon Newcastle Unitedista.

Manchester City nousi uskomattomalla tavalla voittoon Newcastle Unitedista Valioliigassa lauantai-iltana. Takaa-ajoasemaan joutunut City taisteli loppuun saakka ja nousi maagisella tavalla lisäajan maalilla voittoon.

City aloitti ottelussa maalinteon vajaan puolen tunnin pelin kohdalla, kun Bernardo Silva iski taivaansinisten avausosuman.

Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin ottelun suunta muuttui kuitenkin täysin, kun Newcastle tuli ensin tasoihin ja paineli vain 90 sekuntia tasoituksen jälkeen johtoon. Ruotsalaistähti Alexander Isak iski isäntien tasoituksen ja Anthony Gordon villitsi kotiyleisön vajaa kaksi minuuttia myöhemmin johto-osumalla.

Toiselle jaksolle City tuli hurjalla vimmalla ja painoi päälle kovalla paineella. Newcastle oli pahasti alakynnessä, mutta puolusti urhoollisesti.

Kaikki muuttui kuitenkin, kun sairastuvalta pelikuntoon palautunut Kevin de Bruyne vaihdettiin kentälle. Ensin belgialaistähti iski Cityn tasoituksen tarkalla laukauksella kuudentoista tuntumasta ja syötti vielä citizensin voitto-osuman lisäajalla.

Nuori Oscar Bobb viimeisteli De Bruynen namusyötöstä lisäajalla Cityn voitto-osuman. Maali oli norjalaislupauksen ensimmäinen Valioliigassa ja millaiseen paikkaan nuorukainen päätti sen iskeäkään.

Voitolla City nousi Valioliigan sarjataulukossa toiseksi. Se on kaksi pistettä sarjakärki Liverpoolia perässä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos