Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Menettääkö Serie A:n jättiseura supertähtensä? – ”En ole vielä päättänyt tulevaisuudestani”

Adrien Rabiot, Juventus.
AOP

Serie A:n jättiseura Juventus on myllerryksessä. Mestaruus on jäämässä jälleen kerran haaveeksi, jonka myötä Allianz Stadiumin ovien uskotaan käyvän kesällä ahkerasti molempiin suuntiin.

Viime vuosien aikana runsaita muutoksia kokenut Juventus on edelleen murroksessa. Yksi saapasmaan perinteikkäimmistä seuroista aloitti kautensa vahvasti, mutta vauhti on hiipunut edellisillä kierroksilla.

Hartaasti himoittu Scudetto on jälleen karkaamassa ulottumattomiin ja Mestarien liigapaikka lienee joukkueen ainoa realistinen tavoite loppukaudelle.

Massimiliano Allegrin raportoidaan olevan potku-uhan alaisena, sillä takavuosien mestariluotsi ei ole kyennyt luomaan raitapaidoista riittävän tasapainoista ryhmää.

Allegrin uskotaan väistyvän kesän aikana, ja hänen perässään saattaa seurata useita joukkueen pelaajia.

Pitkään siirtohuhuissa olleen Adrien Rabiot’n nimi on noussut jälleen tapetille tässä yhteydessä. Tällä kaudella valtavasti vastuuta saaneen ranskalaispelaajan nykyinen kontrahti päättyy kesäkuun lopussa.

Mies kommentoi tulevaisuuttaan Fabrizio Romanon mukaan seuraavasti:

– En ole vielä tehnyt päätöksiä. Meidän (Juventus) on määrä osallistua ensi kaudella Mestarien liigaan ja seurajoukkueiden MM-kisoihin. Nämä asiat painavat vaakakupissa, mutta en ole vielä päättänyt tulevaisuudestani.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos