Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Melkoinen siirtopommi! – Valioliigatähti siirtymässä Inter Milaniin

Cesar Azpilicueta
AOP

Cesar Azpilicueta tulee jatkamaan peliuraansa Serie A:n Inter Milanissa, ainakin jos lähteitä on uskominen.

Valioliigan rikkaimpiin seuroihin lukeutuva Chelsea on tekemässä jälleen valtavia hankintoja ennen uuden kauden alkua. Taloudellisen tasapainon takia seuran omistaja, Todd Boehly on valmis päästämään joitain joukkueen kokeneempia pelaajia lähtemään.

Yksi näistä on Cesar Azpilicueta, jonka aika Stamford Bridgellä näyttää tulleen päätökseensä. 11 vuotta Bluesia edustanut espanjalaispuolustaja jäi päättyneellä kaudella todella kauas parhaasta vireestään, jonka myötä vaihtopenkki tuli tutuksi.

Sinisten kapteeninnauhaa kantavan Azpilicuetan sopimus on voimassa vuoteen 2024, mutta siirtoasioista hyvin perilla oleva Fabrizio Romano paljastaa, että joukkue on päästämässä pelaajan lähtemään vuoden etuajassa.

Lue alta Romanon twiitti aiheesta.

Romanon tietojen perusteella Azpilicueta siirtyy Inter Milaniin kahden vuoden mittaisella sopimuksella, jonka henkilökohtaiset ehdot on jo hyväksytty pelaajan toimesta.

Mestarien liigan finaaliin yltänyt Inter on päinvastaisessa tilanteessa kuin Chelsea, sillä rahavaikeudet pakottavat seuran todennäköisesti myymään useita pelaajia.

Nerazzurrin runko on menossa näillä näkymin uusiksi, joten Azpilicuetan saapuminen toisi arvokasta kokemusta joukkueen takalinjoille.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos