Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Megasiirto sittenkin jäihin? – Real Madrid tekemässä shokkiratkaisun!

Kylian Mbappe, PSG.
AOP

Real Madrid on tuoreiden lähteiden mukaan unohtamassa aikeet Kylian Mbappen hankinnasta. Ranskalaistähden sopimustilanne on ollut yksi vuoden kuumimmista puheenaiheista koko urheilumaailmassa.

Kylian Mbappe saattaa siirtyä sittenkin muualle kuin La Ligaan tulevana kesänä, jos hän päättää lähteä PSG:stä, sillä Real Madrid on lähteiden mukaan vetäytynyt kilvasta.

Mbappen ja Real Madridin välinen siirtosaaga on kestänyt jo useita vuosia, mutta sopimuksen syntyminen on näyttänyt vain ajan kysymykseltä. PSG-hyökkääjän diili päättyy kesällä, jonka myötä hänellä olisi ollut mahdollisuus tehdä esisopimus Los Blancosin kanssa jo tammikuussa.

Tämä vaihtoehto vaikuttaa viimeaikaisten tietojen mukaan jäävän silti toteutumatta, sillä FourFourTwo kertoo Realin muuttaneen mielensä. Mbappen on uutisoitu vaativan ruhtinaallista, jopa 330 000 punnan viikkopalkkaa, johon Bernabeulla ei suhtauduttu kovinkaan hyvin.

Toisen syyn kerrotaan olevan se, että Real pitää pian 25-vuotta täyttävää Mbappea liian ’’vanhana’’. Seuran kerrotaan haluavan keskittyä jatkossa nuorempien lupausten hankintaan ja taktiikka onkin kantanut hedelmää muun muassa Jude Bellinghamin ja Eduardo Camavingan kohdalla.

Viimeisenä syynä pidetään sitä, ettei Real halua suututtaa fanejaan. Tuoreessa muistissa on, kuinka hyökkääjä muutti viime kesänä mieltään siirron suhteen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos