Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Mbappen siirtoneuvotteluissa uusi käänne – Asiantuntijalta selvä näkemys Saudi-siirrosta: “Kyse ei ole rahasta”

Kylian Mbappe siirtymässä pois PSG:stä
AOP

Kylian Mbappe ei jalkapallo asiantuntija Julien Laurensin mukaan tule siirtymään Saudi-Arabiaan tänä kesänä.

Tänä kesänä isot kalat ovat liikkuneen jalkapallon siirtomarkkinoilla. Se kenties kaikista suurin vielä kuitenkin antaa odottaa itseään, kun futismaailma seuraa herkeämättä PSG:n supertähti Kylian Mbappen tilannetta.

24-vuotias Mbappe ilmoitti aiemmin, ettei aio allekirjoittaa jatkosopimusta PSG:n kanssa, mikä pakotti pariisilaisseuran etsimään miehelle kiireellä ostajaa, jottei seuran tarvitse luopua tähdestään ilmaiseksi ensi kesänä.

Kun katsotaan, kenellä ranskalaistähteen olisi realistisesti varaa, näyttävät todennäköisimmät ostajaehdokkaat parhaillaan olevan Real Madrid sekä saudiarabialaisseura Al-Hilal.

Mikäli pelkkä raha ratkaisisi tilanteen, olisi Al-Hilal ehdottomasti vahvimmilla. Seurasta on annettu PSG:lle huhujen mukaan noin 300 miljoonan euron tarjous ja Mbappelle oltaisiin tarjoamassa 700 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Jalkapallon asiantuntijan Julien Laurensin mukaan saudiarabialaisseuralle olisi kuitenkin jäämässä luu käteen, sillä miehen mukaan Mbappe ei ole halukas lähtemään Saudi-Arabiaan.

– Hän ei halua mennä sinne. PSG sanoo, että lupa keskusteluihin on annettu, mutta hän ei halua neuvotella heidän kanssaan ja Al-Hilal tietää sen. Kyse ei ole rahasta, Laurens totesi BBC:llä.

Miehen mukaan Saudi-Arabian pro liigan taso ei vastaa Mbappen tavoitteita tai kunnianhimoa jalkapalloilijana. Vaikka Saudi-Arabian liiga onkin vetänyt isoja nimiä puoleensa tänä kesänä, ei sarjan taso ole lähelläkään vielä esimerkiksi Espanjan La Ligan tasoa.

– Hän haluaa voittaa kaikki mahdolliset pokaalit. Juuri nyt Saudi-Arabian mestaruus ei kuulu niihin, Laurens kommentoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos