Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Markku Kanerva ylisti Huuhkajien esitystä sekä Olympiastadionin tunnelmaa: “Haluan kiittää…”

Markku Kanerva ennakoi Suomi - Slovenia ottelusta fyysistä vääntöä
AOP

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat otti valtavan voiton Sloveniasta EM-karsinnoissa perjantaina. Slovenia kaatui kotiyleisön edessä upeasti 2-0.

Olympiastadionilla koettiin perjantai-iltana hurmiollisia hetkiä, kun Huuhkajat huudatti yli 32 000 futisfania voittamalla EM-karsinnoissa Slovenian upeasti 2-0.

– Hienoa nähdä ottelun päätyttyä kuinka sekä yleisö että pelaajat nauttivat pelin jälkeen. Katsojat jäivät iloitsemaan paikan päälle, mikä kertoo jalkapallokulttuurista, joukkueen päävalmentaja Markku Kanerva ylisti.

Suomen maaleista vastasivat Joel Pohjanpalo sekä Oliver Antman. Teemu Pukki syötti molemmat osumat.

Kanerva oli tulokseen sekä joukkueen esitykseen tyytyväinen. Slovenia tiedettiin ennakolta kovaksi ja fyysiseksi vastukseksi. Joukkue pistikin hetkittäin Suomen tiukille, mutta Huuhkajat piti puolensa ja oli omissa paikoissaan tehokas.

– Tämä oli kova ja tiukka peli, kuten odotettiinkin. Haluan kiittää yleisöä loistavasta tunnelmasta ja joukkuetta sinnikkyydestä ja taistelutahdosta, Kanerva kommentoi pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa.

– Taistelu näkyi niin vaikeina hetkinä, kun Slovenia pääsi vähän myllyttämään. Työmoraali oli huikea, kaverit pistivät kaiken peliin ja pelasivat joukkueelle.

Voitto ja kolme pistettä ovat huuhkajille EM-kisapaikkaa ajatellen todella arvokkaat. Slovenia on nimittäin ennakolta Suomen kovin haastaja karsintojen H-lohkossa. Slovenia-voittoa juhlitaan futisfanien keskuudessa tänään varmasti isosti, mutta Kanerva sekä Huuhkajat suuntaavat nopeasti katseensa jo maanantaina koittavaan San-Marino otteluun.

– He ovat osoittaneet puolustavansa sinnikkäästi, mutta toki San Marino on sellainen vastustaja, joka meidän pitää voittaa, Kanerva tuumi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos