Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU:n vaikeudet jatkuvat! – Brassitähden tilanteesta huolestuttava arvio

Casemiro, Manchester United.
AOP

Valioliigan historian menestynein joukkue Manchester United on tällä hetkellä todella kaukana loiston päivistään. Joukkueen pelaaminen on ollut tällä kaudella takalukossa, jota tuntuva loukkaantumissuma on pahentanut entisestään.

Erik ten Hagilla on ollut tällä kaudella täysi työ saada jalkeille paras mahdollinen miehistö. Rutkasti uusiutunut Manchester United on ollut pelillisesti eksyksissä, joka selittyy osittain usean avainpelaajan poissaololla.

Viime keskiviikkona United koki jälleen yhden takaiskun Casemiron loukkaantumisen muodossa. Brasilialainen kärsi reisivamman 0-3 tappioon päättyneessä liigacupin ottelussa Newcastlea vastaan.

Keskikenttäpelaajan uskotaan joutuvan kuntouttamaan pitkään itseään, jonka myötä ManU:n loppuvuodesta on muodostumassa haastava. Ten Hag otti kantaa joukkueensa terveystilanteeseen.

– Minulla on alustavia aikatauluja, mutta niihin täytyy suhtautua aina varauksella, sillä kuntoutusjakson aikana saattaa aina tapahtua vastoinkäymisiä. Tästä syystä olen varovainen arvioissani, ten Hag totesi 90minin mukaan.

– Osa loukkaantuneista pelaajistamme on palaamassa mukaamme lähiaikoina, mutta Casemiron ja Martinezin (Lisandro) tilanne ei näytä hyvältä. Kummankin kohdalla on kyse vakavasta vammasta, enkä usko, että näemme heitä kentällä ennen joulua.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos