Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU:n tähtihyökkääjä heitettiin ulos maajoukkueesta – Vakavat syytökset perheväkivallasta tulivat ilmi

Antonya syytetään perheväkivallasta
AOP

Manchester Unitedin raiskauksesta syytetty tähtihyökkääjä Antony tiputettiin Brasilian maajoukkueesta.

Brasilian maajoukkuepelaaja sekä Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Antony on joutunut kovan myllerryksen keskelle, kun miehen entinen tyttöystävä syytti tätä fyysisesti parisuhdeväkivallasta sekä useista raiskauksista.

Parhaillaan MM-karsintaotteluihin valmistautuva Brasilia päätyi tiputtamaan hyökkääjätähtensä joukkueen vahvuudesta sen jälkeen kun brassitähden entinen tyttöystävä Gabriela Cavalli esitti maanantaina vakavia syytöksiä tähteä kohtaan.

Cavalli on esittänyt syytöksiä Antonya kohtaan fyysisestä parisuhdeväkivallasta ja kertoi pelaajan muun muassa raiskanneen hänet useaan kertaan sekä uhanneen tappaa hänet. Antony on kiistänyt kaikki häntä kohtaa esitetyt syytökset ja kuvaillut niitä valheellisiksi.

– Julkisuuteen tulleiden ja vielä tutkittavien tosiseikkojen vuoksi, suojellaksemme oletettua uhria, pelaajaa ja Brasilian maajoukkuetta, CBF on vetänyt [Antonyn] pois joukkueesta, Brasilian maajoukkueen tiedotteessa luki.

– Suhteeni entiseen tyttöystävääni Gabriellaan oli ristiriitainen ja sanallista pahoinpitelyä oli molemmin puolin. Mutta en ole koskaan syyllistynyt fyysiseen väkivaltaan. Luotan meneillään olevan poliisitutkinnan paljastavan totuuden syyttömyydestäni, Antony puolestaan kirjoitti Instagraminsa tarinat-osiossa.

Manchester United on siis jälleen yhden kohun edessä pelaajansa kanssa. Aivan vastikää joukkue päätyi purkamaan sopimuksen niin ikää parisuhdeväkivallasta syytetyn Mason Greenwoodin kanssa ja nyt seurassa ollaan jälleen saman tilanteen edessä. Kaikista Greenwoodia vastaan esitetyistä syytteistä luovuttiin, mutta nuorukainen päätyi siltikin jättämään seuran.

Seuran suuntaan onkin jo nyt tullut paljon painetta muun muassa sosiaalisessa mediassa Antonyn tilanteesta sekä brassitähden tulevaisuudesta joukkueessa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos