Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU:n superhankinta osui vihdoin – Punaisilta huikea nousu Valioliigassa: “Uskoimme loppuun saakka”

Rasmus Hojlund iski Unitedin voittoon uransa ensimmäisellä Valioliiga-osumalla
AOP

Manchester United nousi Valioliigan boxing dayn ottelussaan upeasti 0-2 tappioasemasta lopulta 3-2 voittoon Aston Villaa vastaan.

Kovassa vireessä viime aikoina ollut Aston Villa ehti nousta Old Traffordilla ensimmäisellä puoliajalla jo 0-2 johtoon ja Unitedin tukala meno vaikutti jatkuvan vaan.

Toiselle puoliajalle United-manageri Erik ten Hag sai kuitenkin ravistettua pelaajiinsa riittävästi taistelutahtoa ja punaiset paholaiset nousivat kuin nousivatkin vielä voittoon.

– Puoliajalla sanoin joukkueelle, että jatkakaa uskomista ja jatkakaa sitä, mitä me teemme. 1-2 tilanteessa lisäsimme painetta ja näette mitä tapahtui, hollantilaisvalmentaja avasi.

Voiton Unitedille ratkaisi viime kesän superhankinta, tanskalaishyökkääjä Rasmus Højlund. Maali oli noin 83 miljoonalla eurolla Manchesteriin hankitulle tähdelle tämän Valioliiga-uran ensimmäinen.

Tanskalaiselta superlupaukselta oltiinkin ehditty jo odottelemaan maaleja Valioliigassa. Mies on osunut Mestarien liigassa jo useampaankin kertaan, mutta Valioliigassa ensimmäinen osuma otti lopulta 15 ottelua.

– Muistutin hänelle, että olet tehnyt maaleja Tanskan maajoukkueessa ja olet tehnyt maaleja Mestarien liigassa, joten olet osoittanut, että pystyt siihen. Usko siihen ja maalit tulevat kyllä. Olen varma, että nyt kun ensimmäinen maali on saavutettu, lisää tulee, ten Hag kommentoi tanskalaistähden osumasta.

Maalin merkitys paitsi tanskalaiselle itselleen, mutta myös koko joukkueelle, paistoi tämän ja koko joukkueen tuuletuksista.

– Hetki siinä meni, mutta olen juuri nyt maailman onnellisin mies. Sen näkee tuuletuksistamme – uskoimme loppuun asti ja osoitimme lujaa tahtoa, Højlund iloitsi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos