Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU:n kulisseissa kuohuu tappion jälkeen: ”Minua on pidetty pitkään syntipukkina”

Jadon Sancho
AOP

Arsenal ja Manchester United ottivat sunnuntaina yhteen Emiratesilla. Gunnersin 3-1 kotivoittoon päättynyt ottelu on herättänyt runsaasti jälkipyykkiä. Erik ten Hag perusteli Jadon Sanchon puuttumista Unitedin kokoonpanosta. Pelaaja antoi tilanteesta oman näkemyksensä.

Arsenal otti sunnuntaina tärkeät kolme pistettä, kun Manchester United kaatui Emiratesilla 3-1 lukemin. Kuten aiemmin uutisoimme, dramaattisesta ottelusta ei todellakaan tapahtumia puuttunut ja peli olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Yksi huomionarvoinen seikka oli Erik ten Hagin päätös jättää Jadon Sancho kokoonpanon ulkopuolelle.

– Emme valinneet Jadonia mukaan perustuen hänen otteisiinsa harjoituskentällä. Pelaajien täytyy yltää tietylle tasolle jokaisena päivänä ja meillä riittää hyökkäykseen eri vaihtoehtoja. Joten, päätin olla käyttämättä häntä tässä pelissä, hollantilaismanageri kommentoi.

Sancho ei niellyt ten Hagin väitteitä ja latasi oman versionsa tapahtumista sosiaalisessa mediassa.

– Pyydän, älkää uskoko kaikkea mitä kirjoitetaan. En voi sallia, että ihmiset sanovat jotain, mikä ei pidä todellakaan paikkaansa. Uskon, että tämä (ten Hagin päätös) johtuu muista asioista, joita en halua tarkemmin kommentoida. Minua on pidetty pitkään syntipukkina, joka ei ole reilua.

Lähde: SPORTbible

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos