Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU:n jättänyt huippulupaus matkalla yllättävään suuntaan? – Valioliiga jäämässä taakse

Kohujalkapalloilija Mason Greenwood ei jatka Manchester Unitedissa
AOP

Manchester Unitedista lähtöpassit saaneen Mason Greenwoodin seuraavasta siirrosta ei ole toistaiseksi varmuutta. Lahjakasta englantilaispelaajaa on linkitetty useampaan suuntaan, mutta valmista ei ole tullut. Hiljattain kantautuneet raportit vievät hyökkääjää Turkin liigassa pelaavan Besiktasin riveihin.

Kohuissa ryvettynyt Mason Greenwood on edelleen ilman uutta työnantajaa. Manchester Unitedista monoa saanut hyökkääjälupaus on herättänyt kiinnostusta Euroopan rajojen ulkopuolella, mutta vanhan mantereen sisällä ottajia ei tunnu löytyvän jonoksi asti.

AS Roman uutisoitiin aiemmin olevan kiinnostunut Greenwoodin palveluksista, mutta asia ei ole toistakseksi edennyt mihinkään suuntaan. Turkish Football kertoo, että Turkin Superliigassa pelaava Besiktas on halukas tarjoamaan Greenwoodille sopimusta.

Besiktas on tehnyt kesän aikana muutamia hyviä vahvistuksia, kun joukkue on hankkinut muun muassa Arthur Masuakun, Alex Oxlade-Chamberlainin ja Ante Rebicin. Turkin suurseura pyrkii nyt vahvistumaan myös Greenwoodilla, mutta pelaajan halukkuudesta ei ole toistaiseksi tietoa.

Besiktasilla on tosin vielä hyvin aikaa saada pelaaja vakuutettua siirron järkevyydestä, sillä Superliigan siirtoikkuna sulkeutuu vasta syyskuun 15. päivä. Britteinsaarilla Greenwoodia tuskin tullaan enää näkemään.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos