Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU-valmentaja ten Hag lähtee keskiviikon huippukamppailuun puolustellen: “En ole ikinä saanut…”

Erik ten Hag
AOP

Mestarien liigan A-lohkon kaksi suurinta ennakkosuosikkia, Bayern München ja Manchester United, iskevät yhteen keskiviikkona.

Alavireisesti kautensa Valioliigassa aloittanut United lähtee otteluun selvänä altavastaajana. Erik ten Hagin miehistön esitykset Englannissa eivät ole toistaiseksi vakuuttaneet ja tilannetta vaikeuttaa entisestään joukkueen pitkä poissaololista. Karkeasti arvioituna jopa 12 ykkösjoukkueen pelaajaa ei ole keskiviikon tärkeässä ottelussa käytettävissä.

Joukkueen manageri ten Hag on viime aikoina ollut kasvavan paineen kohteena kun joukkueen peliesitykset ovat jättäneet niin fanit kuin asiantuntijatkin kylmiksi. Hollantilaisvalmentaja puolustautuu kuitenkin tilanteessa todeten, ettei ole koskaan ManU-aikanaan saanut “parasta yhtätoista pelaajaa kentälle” loukkaantumisten takia.

– Yksi asia on varma, viime kauden alusta lähtien en usko, että olen koskaan aloittanut mielestäni parhaalla aloittavalla yhdellätoista, ten Hag puolustautui.

– Aina on ollut loukkaantumisia.

Tämä on väistämättä tilanne myös keskiviikkona. Ainakin Raphael Varane, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Sofyan Amrabat sekä Mason Mount ovat sivussa loukkaantumisten takia. Ten Hag vahvisti, että myös Harry Maquire on sivussa ottelusta. Jadon Sancho ja Antony ovat poissa joukkueen vahvuudesta kentän ulkopuolisten selkkausten vuoksi.

United on hävinnyt Valioliigassa kauden ensimmäisistä viidestä ottelustaan kolme. Viime kauden vahvojen esitysten myötä joukkue pelaa keskiviikkona Mestarien liigaa ensimmäisen kerran 18 kuukauteen.

Bayern Münchenin tämän kauden superhankinta Harry Kane tietää, että syvässäkin kuopassa olevat joukkueet saattavat olla todella vaarallisia ja yllättää. Bayernin onkin lähdettävä englantilaistähden mukaan otteluun järkevästi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos