Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU-valmentaja paljastaa, miksei Sancho pyytänyt anteeksi! – ”Hän ei ymmärtänyt sitä”

Jadon Sancho
AOP

Manchester Unitedin apuvalmentaja Benni McCarthy kertoo, miksi Jadon Sancho ei suostunut pyytämään anteeksi Erik ten Hagilta. McCarthy paljastaa yrittäneensä auttaa nuorta englantilaista vaikeassa tilanteessa.

Jadon Sanchon välirikko Erik ten Hagin kanssa oli yksi syksyn puhutuimmista aiheista brittimediassa. Hollantilaismanagerin julkinen kritiikki sai Sanchon reagoimaan voimakkaasti, eikä miesten välit olleet tämän jälkeen koskaan entisellään.

Useat mediat kertoivat viime vuonna, että Sancholle tarjottiin mahdollisuutta sopia asiat ten Hagin kanssa, mutta hän kieltäytyi pyytämästä anteeksi. Unitedin apuvalmentajana vuodesta 2022 lähtien toiminut Benni McCarthy kertoo nyt syyn Sanchon päätökselle.

– Puhuin managerin kanssa ja sanoin hänen tuntevan etiketin. Kerroin hänelle Jadon ajattelevan, että jos hän pyytää anteeksi, hänet luokitellaan sellaiseksi, joka ei harjoittele kovaa, ei tee ahkerasti töitä ja että kaikki häntä vastaan sanottu pitää paikkansa.

– Jos olet kasvanut kaduilla, et halua pyytää anteeksi (tällaisessa tilanteessa), koska silloin myönnät, ettet harjoittele hyvin ja olet laiska. Jadon ei ollut valmis siihen. Manageri vain sanoi, että kaikki mitä hän haluaa, on anteeksipyyntö.

– Puhuin Jadonin kanssa valmentajana, mentorina, ystävänä ja jonkun kanssa, joka kasvoi kaduilla ja tuntee koodin. Mutta hän ei vain ymmärtänyt sitä.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos