Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU-vahti otti tappion piikkiinsä: ”Tämä tuntuu erittäin vaikealta”

Andre Onana
AOP

Mestarien liigan huippukamppailu Bayern Münchenin ja Manchester Unitedin välillä päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen saksalaisten 4-3 voittoon. Unitedin maalivahti, Andre Onana otti tappion raskaasti ja syytti itseään avausmaaliin johtaneesta virheestä.

Bayern München aloitti yllättävän passiivisesti kotikentällään Manchester Unitedia vastaan. Englantilaiset olivat selkeästi pelin päällä avausjakson ensimmäisten minuuttien aikana, mutta kaikki muuttui, kun Andre Onana päästi helpohkosti Leroy Sanen laukauksen selkänsä taakse.

Onana oli pelin jälkeen kuin maansa myynyt ja syytti Eurosportin mukaan itseään joukkueensa tappiosta.

– Tämä tuntuu erittäin vaikealta. Me aloitimme erittäin hyvin, mutta menetimme hallinnan pelistä virheeni jälkeen. Tätä on vaikea käsitellä, Onana kertoi taiston tauottua.

– Jouduimme tappiolle virheeni takia. Minun täytyy pysyä vahvana ja oppia tästä. Olen silti iloinen siitä tavasta, jolla joukkue reagoi takaiskuihin.

– Minulla on paljon todistettavaa. En ole aloittanut Manchesterissä kovinkaan hyvin. Meillä riittää paljon kunnianhimoa, mutta tämä oli yksi huonoimmista peleistäni. Nämä ovat vaikeita aikoja joukkueelle. Meidän on tehtävä rajusti töitä ja puhallettava yhteen hiileen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos