Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU tarkkailee Barca-puolustajan tilannetta: Vaihtuuko maisema siirtoikkunan viimeisten päivien aikana?

Marcos Alonso
AOP

FC Barcelonaa edustava Marcos Alonso saattaa liikahtaa kesän siirtoikkunan viimeisten päivien aikana. Espanjalaispuolustaja on lähteiden perusteella ainakin Manchester Unitedin kiikareissa.

Valioliigaseura Manchester United haluaa vahvistaa rivejään FC Barcelonan Marcos Alonsolla, lähteet kertovat. Unitedin kerrotaan lähestyneen Barcaa lainasopimuksen tiimoilta ja Erik ten Hag haluaa saada siirron pikaisesti maaliin.

Katalonialaisseuran kannasta ei ole toistaiseksi varmuutta, mutta Alonso ei vaikuta kuuluvan Xavi Hernandezin suunnitelmiin tällä kaudella.

Alonsoa on linkitetty aiemmin muun muassa Atletico Madridiin, joka olisi mahdollisesti valmis päästämään tähtipelaaja Joao Felixin toiseen suuntaan. Seurojen väliset neuvottelut eivät ole kuitenkaan vielä ottaneet tuulta alleen ja ManU pyrkii sekoittamaan pakkaa omalta osaltaan.

Ten Hagin miehistö on kärsinyt viime aikoina kovia takaiskuja, kun sekä Tyrell Malacia, että Luke Shaw ovat sairastuvan puolella loukkaantumisten takia. Näin ollen joukkueen riveistä ei löydy tällä hetkellä yhtäkään mitat täyttävää vasenta laitapuolustajaa.

Kokenut Alonso nähdään Old Traffordilla hyvänä tuuraajana, mutta toistaiseksi kaikki on vielä huhujen asteella. Espanjalaisen on aiemmin uutisoitu haluavan uraansa Camp Noulla.

Lähde: Sport Witness

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos