Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU-tähden sopimustilanteesta lisätietoa! – Barca ja Bayern seuraavat tilannetta!

Bruno Fernandes, Manchester United.
AOP

Bruno Fernandesin tilanteesta on saatu lisätietoa. Portugalilaistähden agentin kerrotaan tavanneen joitakin Euroopan suurseurojen edustajia, mutta pelaajan uskotaan jatkavan uraansa Old Traffordilla.

Bruno Fernandesin tulevaisuudesta Manchester Unitedissa on kirjoitettu viime aikoina sivutolkulla. Portugalilaislehdistön mukaan sekä FC Barcelona, että Bayern München ovat kiinnostuneita miehen pelioikeuksista, joten kesän aikana saattaa alkaa tapahtua.

CaughtOffside kertoo, että Fernandesin agentti Miguel Pinho on tavannut joitakin Euroopan huippuseuroja viime viikolla. Yhteyksiä muualle on ollut, mutta pelaaja on edelleen keskittynyt Manchester Unitediin, eikä hänen uskota vaihtavan maisemaa ainakaaan tämän vuoden puolella.

Kaikki luonnollisesti riippuu Manchester Unitedin uudesta projektista, manageritilanteesta ja siitä, mitä tulevissa neuvotteluissa pelaajan sekä joukkueen välillä tapahtuu.

Fernandes on ollut kenties Unitedin tärkein yksittäinen pelaaja saavuttuaan seuraan vuonna 2020.

Ajoittain voimakastakin kritiikkiä otteistaan saanut portugalilainen on noussut tällä kaudella uudelle tasolle saatuaan kapteeninnauhan käsivarteensa.

Fernandes todisti arvonsa etenkin hiljattain pelatussa FA Cupin finaalissa Manchester Cityä vastaan, joka päättyi punapaitojen kannalta suotuisalla tavalla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos