Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU-pelaajan tulevaisuus selvillä? – ”Häntä ei ole tehty Unitediin”

Jadon Sancho Borussia Dortmundin paidassa.
AOP

Jadon Sanchon lainasopimus Borussia Dortmundin kanssa lähestyy loppuaan. Tässä vaiheessa mikään ei kuitenkaan puhu sen puolesta, että hänen uransa olisi jatkumassa Manchester Unitedissa. Entisen United-pelaajan Dwight Yorken mukaan hänen vanhan seurauksensa tulisi myydä englantilainen.

Jadon Sancho vaikuttaa löytäneen peli-ilonsa jälleen palattuaan Borussia Dortmundin vahvuuteen. Englantilaislaiturin peli on kulkenut mukavasti tutussa ympäristössä ja luottoa on todennäköisesti luvassa myös tänään pelattavassa Mestarien liigan välieräottelussa PSG:tä vastaan.

Sanchon hyvät otteet ovat herättäneet spekulaatioita hänen mahdollisesta paluustaan Manchester Unitedin sotisopaan, mutta englantilaisjoukkueen entinen pelaaja Dwight Yorke pitää tätä poissuljettuna vaihtoehtona.

– Unitedin pelaaja, joka syyttää julkisesti manageria valehtelusta, ei voi enää pelata seurassa. Kuka tahansa managerina toimiikaan, Yorke uskoo Manchester Evening Newsin mukaan.

– Sen lisäksi Sanchoa ei ole tehty Unitediin. Hän viihtyy Dortmundissa, koska siellä ei ole paineita aiheuttava ympäristö.

– Tähän kauteen asti Dortmund on pudonnut aikaisin Mestarien liigasta, sijoittunut neljän parhaan joukkoon (Bundesliigassa) ja voittanut mahdollisesti Saksan cupin. Se on Sanchon mukavuusalue.

– Dortmundilla on Euroopan korkein yleisökeskiarvo, ja heillä on ollut hyvä meno Mestarien liigassa, mikä tuo lisätuloja. Unitedin pitäisi tavoitella 30 miljoonaa puntaa Sanchosta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos