Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU lähellä valtavaa kaappausta: Supertähti uimassa verkkoihin!

Andre Onana
AOP

Andre Onana näyttää olevan tarttumassa Manchester Unitedin haaviin. Inter Milan on pyrkinyt pitämään supertähdestään kiinni, mutta Punaisten Paholaisten tarjoama siirtosumma näyttää tehneen tehtävänsä.

Manchester United on viimein saamassa haluamansa. Valioliigan jättiseura tiedotti hiljattain David de Gean jättävän joukkueen pitkän yhteisen matkan jälkeen. Luvattoman kauan jatkunut sopimussekoilu tuli näin ollen päätökseensä ja Old Traffordilla käännettiin sivua.

Nyt haaviin on tarttumassa todellinen vonkale, kun Inter Milania päättyneellä kaudella edustaneen Andre Onanan kerrotaan olevan lähellä diiliä Red Devilsin kanssa. Siirtoasioista usein varsin hyvin perillä oleva Fabrizio Romano kertoo, että Onanan on määrä saapua tänään Englantiin. Pelaajan uskotaan olevan perillä iltaseitsemältä paikallista aikaa.

Lue alta Romanon twiitti. Jos twiiti ei aukea, katso se täältä.

Onana tulee Romanon mukaan suorittamaan tiistain ja keskiviikon aikana seuran asettaman lääkärintarkastuksen sekä allekirjoittamaan viisivuotisen sopimuksen Old Traffordille. Diili on kokonaisarvoltaan 55 miljoonaa euroa ja siihen on kirjattu optio yhdestä lisävuodesta.

Jos Romanon tiedot pitävät paikkaansa, on kyseessä todella kovan luokan vahvistus Unitedille.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos