Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU ja City joutumassa pettymään? – Spurs viemässä Barcan talismaanin

Frenkie de Jong
AOP

Frenkie de Jong on mahdollisesti matkalla kohti uusia haasteita. Edellisten siirtomarkkinoiden yksi puhutuimmista nimistä on päätynyt Tottenham Hotspurin hankintalistalle.

FC Barcelonan kausi ei ole sujunut odotusten mukaisesti. Hallitsevana mestarina kuluvalle sesongille lähtenyt Blaugrana on jäänyt kymmenen pistettä kärkipaikkaa hallussaan pitävää Real Madridia jälkeen, joten kurottavaa riittää.

Mestarien liigassa katalonialaiset selvittivät tiensä alkulohkosta jatkoon ja neljännesvälierissä vastaan asettuu Italian viime kauden mestari Napoli. Barcalla on kelvolliset mahdollisuudet jatkaa kilpailun seuraavalle kierrokselle, sillä Xavi Hernandezin miehistön tavoin, myös Napoli on todella kaukana viime kauden vireestään.

Talousongelmien kanssa vuosikausia paininut Barca saattaa tehdä ennen tulevaa kautta kovia ratkaisuja. Usean tärkeän pelaajan tulevaisuus seurassa on täysi arvoitus ja uusien hankintojen toivossa, kassaan on saatava täytettä.

Frenkie de Jongin nimi on ollut pitkään tapetilla ja hänen uskotaan karistavan Katalonian pölyt kannoiltaan kesän siirtoikkunassa.

De Jong on tiettävästi Manchester Cityn ja Unitedin ostoslistalla, mutta ottajia riittää muuallakin. Tottenham Hotspur on 90minin mukaan valmis maksamaan 60 miljoonaa euroa saadakseen pelaajan riveihinsä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos