Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU-floppi matkalla kohti uusia haasteita – Mourinho valmis kovaan ratkaisuun!

Jadon Sancho
AOP

Jadon Sanchon tilanne polkee edelleen paikoillaan. Stratosfäärisin odotuksin Old Traffordille hankittu Sancho on edelleen Erik ten Hagin koirankopissa. Ottajia on kuitenkin ilmaantunut, ainakin, jos tuoreita lähteitä on uskominen.

Umpisolmu Manchester Unitedin pukukopissa ei ole auennut edelleenkään. Jadon Sancho ei kuulu joukkueen pelaavaan kokoonpanoon taannoisten ongelmien takia. Red Devilsin managerin Erik ten Hagin uskotaan olevan valmis harkitsemaan tilannetta uudelleen, jos pelaaja nöyrtyy anteeksipyyntöön.

Tällaista ei ole kuitenkaan toistaiseksi tapahtunut, eikä mikään puhu sen puolesta, että Sancho olisi muuttamassa mielipidettään. Pattitilanne alkaa olla siinä pisteessä, että pelaajan itsensä kannalta muualle siirtyminen saattaisi olla kaikkein paras vaihtoehto.

Kiistattoman lahjakas laitahyökkääjä haaskaa potentiaaliaan Unitedin penkillä, eikä aikaa uran uudelleen käynnistämiseen ole hukattavaksi asti.

Sport Witnessin tietojen mukaan Sancho onkin halukas siirtymään muualle ja hänen kerrotaan pyytäneen siirtoa tammikuun aikana.

Mahdollisesta ottajasta ei ole tässä vaiheessa luonnollisesti varmuutta, mutta samat lähteet kertovat, että José Mourinho haluaa pelaajan AS Roman vahvuuteen hinnalla, millä hyvänsä. Ikuiseen kaupunkiin siirtyminen tarkottaisi kuitenkin sitä, että Sanchon olisi suostuttava roimaan palkanalennukseen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos