Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Manchester Cityn Mestarien liiga voittoa varjosti yksi asia – Guardiola myönsi: “Olemme vaikeuksissa”

Pep Guardiola
AOP

Manchester City avasi Mestarien liiga urakkansa voitokkaasti 3-1 kotivoitolla Belgradin Punaisesta Tähdestä. Pelkää iloa taivaansinisten ilta ei kuitenkaan ollut, sillä joukkueen pitkä sairaslista sai taas jatkoa.

Manchester City manageri Pep Guardiola myönsi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa joukkueen “olevan vaikeuksissa” pitkäksi venyneen poissaololistan kanssa. Sairastuvalle Kevin de Bruynen, Jack Grealishin, Mateo Kovacicin sekä John Stonesin seuraksi päätyi tiistaina Bernardo Silva, jonka loukkaantuminen pitää portugalilaisen tietojen mukaan ainakin parisen viikkoa sivussa.

Loukkaantumiset vaivaavat Cityä ikävään hetkeen, sillä Valioliigan hallitsevalla mestarilla on vielä ennen lokakuun maajoukkuetaukoa tiukka ottelurutistus edessään, kun se matkaa muun muassa Arsenalin vieraaksi Valioliigassa, RB Leipzigin vieraaksi Mestarien liigassa ja Newcastlen vieraaksi Carabao cupissa.

– Meillä on viisi todella tärkeää pelaajaa loukkaantuneena. Olemme vaikeuksissa, mutta se on mitä on, espanjalaismanageri myönsi.

Laatua Cityn rosterista onneksi löytyy penkiltäkin, joten täysin pulassa joukkue ei vielä ole. Tiistain ottelussa nähtiin myös todella vahvat esitykset muun muassa ​​Julián Álvarezilta sekä Rodrilta.

Álvarez iski tiistaina isäntien kaksi ensimmäistä osumaa ja Rodri kaunisteli voittolukemia vielä omalla osumallaan. Molemmat pelaajat ansaitsivat esityksillään Guardiolalta kehut.

– Juuri nyt, hän on Euroopan paras keskikenttäpelaaja, espanjalaismanageri ylisti Rodria.

– Hänessä on kaikkea – taistelua, maaleja ja syöttöjä. Uskomatonta. Erlingin [Haaland] takana pelatessaan hän on todella iso uhka, Guardiola kommentoi puolestaan Álvarezista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos