Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Manchester City menetti kauden ensimmäisen tittelin dramaattisesti – Haalandilta tyly ele Arsenal faneille

Erling Haalandin viesti Arsenal faneille
AOP

Arsenal ja Manchester City ratkoivat kauden ensimmäisen pokaalin, kun seurat kohtasivat Wembleyllä, liigakautta edeltävässä, perinteisessä Community Shield -ottelussa.

Community Shieldistä ottelevat edellisen kauden Valioliiga-mestari sekä FA Cupin mestari. Manchester City on kuitenkin tässä tapauksessa niin Valioliigan kuin FA Cupinkin hallitseva mestari, joten se sai vastaansa Valioliigan viime kauden kakkosen, Arsenalin.

Pep Guardiolan Manchester City oli pitkään kiinni kauden ensimmäisessä tittelissä, sillä se johti ottelua Cole Palmerin osumalla aina 101. minuutille saakka. Tykkimiehet tuli kuitenkin Leandro Trossardin osumalla 11. lisäajan minuutilla tasoihin ja ottelu ratkottiin rangaistuspotkuilla, missä Arsenal oli selvästi 4-1 parempi.

Ensimmäistä titteliä tykkimiesten paidassa pääsivät siis juhlimaan heti seuran kesän uudet superhankinnat, 105 miljoonan euron Declan Rice sekä Kai Havertz.

Manchester Cityn edelliskauden tähtihankinta Erling Haaland sen sijaan ei yltänyt ottelussa parhaimpaansa ja norjalaistykki otettiinkin noin tunnin pelin kohdalla vaihtoon. Arsenal fanit antoivat mieleipiteensä nuoresta norjalaisesta kuulua ja Haaland asteli kovien buuausten saattelemana vaihtoon.

Haalandilla oli kuitenkin oma vastauksensa Arsenal faneille, sillä norjalainen nosti vaihtoon kävelessään kylmän viileästi kolme sormea pystyyn. Miehen on arveltu viitanneen käsimerkillään Cityn viime kauden harvinaiseen triplamestaruuteen, kun taivaansiniset juhlivat niin Valioliigan, FA Cupin kuin Mestarien liigan mestaruuksia.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos