Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Maitojunalla takaisin! – Kohun saattelemana Saudi-Arabiaan siirtyneen tähtipelaajan sopimus purettu

Jordan Henderson ei enää kanna kädessään sateenkaarivärein koristeltua kapteeninauhaa
AOP

Englannin maajoukkueen keskikenttäpelaaja Jordan Henderson ja saudiseura Al-Ettifaq ovat päässeet sopuun miehen sopimuksen purkamisesta.

Suuren kohun saattelemana Saudi-Arabian pro liigaa pelaavan Al-Ettifaqin riveihin siirtynyt Jordan Henderson on viimeisimpien tietojen mukaan jättämässä seuran.

Entinen Liverpool-kippari on lähteiden mukaan ollut tyytymätön Al-Ettifaqissa ja tämän perheellä on ollut vaikeuksia sopeutua elämään Saudi-Arabiassa. Mies onkin ilmaissut halukkuutensa siirtoon toisaalle, johon seura vaikuttaisi nyt myöntyneen.

Henderson allekirjoitti viime kesänä Al-Ettifaqin kanssa rahakkaan kolmen vuoden sopimuksen.

Vielä viime viikon lopulla Al-Ettifaq ei olisi tietojen mukaan ollut valmis päästämään tähtihankintaansa takaisin Eurooppaan vain puolen vuoden jälkeen. Nyt tilanne vaikuttaisi kuitenkin muuttuneen ja seura olisi antanut Hendersonille vihreää valoa siirron kanssa.

Osapuolet viimeistelevät parhaillaan sopimuksen purkua, mikä tarkoittaa, että Henderson pääsisi siirtymään muihin maisemiin ilman siirtosummaa. Englantilaistähti sai seuralta luvan lähteä kesken joukkueen harjoitusleirin takaisin Englantiin viimeistelemään seuraavaa askeltaan.

Huhuissa Hendersonia on viety muun muassa Juventuksen riveihin, mutta viimeisimpien tietojen mukaan todennäköisimmältä seuraavalta seuralta näyttäisi Ajax. Hollantilaisseuran valmentaja John van ‘t Schip on vahvistanut, että neuvotteluja käydään.

Henderson siirtyi Saudi-Arabiaan kovan kritiikin ja kohun saattelemana 12 Liverpoolissa vietetyn vuoden jälkeen. Mies puolusteli päätöstään muun muassa halullaan kehittää Saudi-Arabian ihmisoikeustilannetta sisältä päin lisäämällä tietoisuutta.

Lähde: The Athletic

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos