Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Löytääkö Bayern keinot tämän miehen pysäyttämiseksi? – ”Olemme hyvin tietoisia hänen laadustaan”

Jude Bellingham
AOP

Bayern Münchenin manageri Thomas Tuchel ylistää englantilaista Jude Bellinghamia ja kuvailee 20-vuotiasta Real Madridin keskikenttäpelaajaa ”poikkeukselliseksi” ennen tiistaista Mestarien liigan ottelua.

Mestarien liigassa on tiistaina luvassa todellinen herkkupala, kun Bayern München ja Real Madrid iskevät yhteen. Allianz Arenalla pelattavaan otteluun lähdetään herkullisista lähtökohdista Madridin ollessa hienoinen ennakkosuosikki.

Bayern kärsii muutamista loukkaantumisista, mutta joukkue saa todennäköisesti lisämotivaatiota siitä, että kotoinen liigamestaruus karkasi Bayer Leverkusenin hyppysiin.

Saksalaisilla on kuitenkin hurja haaste edessään, kun joukkue yrittää paimentaa Los Blancosin tähtisikermää. Bayernilla tuleekin olemaan kädet täynnä muun muassa hurjavireisen Jude Bellinghamin kanssa. Tämä on varsin hyvin myös Thomas Tuchelin tiedossa.

– Jude on poikkeuksellinen… Hän oli fantastinen aiemmin Bundesliigassa. Se, miten hän on kehittynyt, kertoo jotain hänen luonteestaan. Tuollainen kehitys on mahdollista vain valtavan persoonallisuuden kanssa, Tuchel totesi.

– Jokainen Madridissa pelaava pelaa kovien paineiden alaisena. Hän suhtautuu tilanteeseen aivan kuin ei olisi koskaan tehnyt mitään muuta. Olemme hyvin tietoisia hänen laadustaan ja pyrimme löytämään keinot hänen pysäyttämisekseen.

Lähde: City A.M.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos