Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpoolin tähtihankinta katseli punaista korttia – Punaiset vajaallakin vakuuttavaan voittoon

Alexis Mac Allister katseli suoraa punaista korttia Valioliigassa
AOP

Liverpool nappasi kauden avausvoittonsa ja korkkasi samalla uuden Valioliiga-kauden kotikentällään, kun Bournemouth kaatui Anfieldillä maalein 3-1.

Kuten niin monesti aiemminkin jo viime kaudella, myös lauantaina Liverpool sai otteluun surkean alun. Peli ehti vanheta vain kaksi ja puoli minuuttia, kun Liverpool joutui jo kaivelemaan palloa omasta maalistaan. Peliväline jäi hieman onnekkaastikin Bournemouth-hyökkääjä Antoine Semenyolle, joka pääsi lataamaan sielunsa kyllyydestä pallon Liverpool-maalin nurkkaan.

Liverpool pääsi kuitenkin nopeasti mukaan peliin ja oli jo pari minuuttia myöhemmin lähellä tasoitusta, kun joukkueen kapteeni Virgil van Dijk puski pallon ylärimaan.

Hieman vajaan puolen tunnin pelin kohdalla Liverpoolin paine tuotti tulosta. Pallo pomppi hieman onnekkaasti punaisillakin ja Luis Diaz viimeisteli upealla puolikkaalla saksipotkulla pallon verkkoon.

Hetkeä myöhemmin Liverpoolin kesän tähtihankintaa Dominik Szoboszlaita rikottiin rangaistusalueella ja Mohamed Salah pääsi yrittämään pilkulta. Bournemouth-vahti Neto pelasti upealle torjunnalla egyptiläisen vedon, mutta Salah pääsi riparista viimeistelemään pallon verkkoon.

Toisen jakson alussa Liverpoolin toinen kesän tähtihankinnoista, Argentiinan Alexis Mac Allister, katseli suoraa punaista korttia ja isännät joutuivat pelaamaan lopun ottelusta alivoimalla.

Miehen vajaallakin Liverpool onnistui kaunistelemaan vielä loppulukemiksi 3-1 noin tunnin pelin kohdalla, kun Diogo Jota pääsi tuikkaamaan Neton eteensä torjuman vedon reppuun.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos