Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpoolin luottopakki uskoo joukkueen uudelleenrakennukseen: “Se on suunnitelmamme”

Virgil van Dijk
AOP

Liverpoolin hollantilaispakki Virgil van Dijk on odottaa innolla jo tulevaa kautta.

Vielä viime kaudella Jürgen Kloppin Liverpool taisteli pitkälle kevääseen historiallisesta neljän pokaalin kaudesta. Tällä kaudella samanlaista menestystä ei olla nähty ja punaisten kausi päättyy ilman pokaaleja.

Poolin pitkäaikainen luottopakki Virgil van Dijk uskoo, että joukkueella on kuitenkin edessään kirkas tulevaisuus uudelleenrakennuksen myötä.

– Kaikki tietävät, että olemme käyneet läpi siirtymävaihetta. Olen todella innoissani tulevasta, erityisesti ensi kaudesta, van Dijk kommentoi.

Kloppin joukko sai Valioliigassa hyvän loppukirin päälle ja joukkue oli, ennen lauantain Aston Villa-tasuria, seitsemän ottelun voittoputkessa. Viime kaudelta tuttu pelivire löytyi kuitenkin hieman liian myöhään ja joukkueen kovasti tavoittelema Mestarien liiga paikka näyttäisi jäävän haaveeksi.

– En usko, että top 4:n ulkopuolelle jääminen vaikuttaa kauheasti, mutta jos joku haluaa pelata Mestarien liigaa ehdottomasti, niin se olkoon hänen kunnianhimonsa.

Liverpoolilla on kesällä edessä mielenkiintoiset ajat siirtomarkkinoilla. Se hyvästeli lauantaina neljä pelaajaa, kun Naby Keita ja Alex Oxlade-Chamberlain sekä liverpool-legendat Roberto Firmino ja James Milner jättivät hyvästit Anfieldilla.

– Vielä on paljon kehitettävää, mutta nyt meillä on koko pre-season aikaa työskennellä sen eteen ja se onkin suunnitelmamme, hollantilaispuolustaja pohti.

– Fokuksena on, että jokainen on valmiina ja pystyy antamaan panoksensa. Ei ole väliä kuinka vanha olet, jokaisen on suoriuduttava.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos