Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpoolin keskikentällä käy kato – Valioliiga-mestarin riveistä vahvistusta punaisille?

Liverpool, Anfield Road
Pexels

Liverpoolin keskikenttä on parhaillaan melkoisessa myllerryksessä ja mikäli viimeisimpiä siirtohuhuja on uskominen, myllerrys sen kun jatkuu.

Punaisten keskikenttää on kesän aika vahvistettu jo uusilla pelaajilla, kun seura hankki Alexis Mac Allisterin sekä Dominik Szoboszlain. Lisävahvistuksille saattaa kuitenkin olla vielä tarvetta, sillä ovi saattaa vielä useammankin pelaajan kohdalla käydä toiseen suuntaan.

Vahvimmin lähtöä seurasta on parhaillaan tekemässä keskikentän brassitaituri Fabinho, joka on yhdistettu siirtohuhuissa saudiarabialaisseura Al-Ittihadiin. Liverpool on huhujen mukaan saanut brassitähdestä 40 miljoonan punnan tarjouksen ja siirron on kerrottu näyttävän hetki hetkeltä varmemmalta.

Myös joukkueen kippari Jordan Hendersonia on kosiskeltu Saudi-Arabiaan ja seuran espanjalaistähti Thiago Alcântaraa on viety siirtohuhuissa vahvasti pois Liverpoolista.

Tilanne onkin pakottanut Jurgen Kloppin seuran etsimään mahdollisia korvaajia keskikentälle ja seura onkin nyt iskenyt silmänsä Valioliiga-mestari Manchester Cityn keskikentän tähteen, Kalvin Phillipsiin. Myös Bayern Münchenin tähti Ryan Gravenberch sekä Fiorentinan Sofyan Amrabat ovat punaisilla tutkaimessa.

Leedsistä Cityn riveihin viime kaudeksi siirtynyt Phillips on jäänyt taivaansinisissä melko vähälle peliajalle ja Valioliiga-mestari voisikin miehestä olla valmis luopumaan. Vielä vuosi sitten Liverpool hylkäsi mahdollisuuden Phillipsin hankintaan, mutta nyt ääni kellossa on toinen.

Liverpoolin keskikentän jätti viime kauden päätteeksi sopimusten päättymisen myötä myös Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain sekä seuralegenda James Milner. Klopp haluaa mahdollisen lisähankinnan olevan siis “heti valmis” hyppäämään joukkueen vahvuuteen, sillä saksalaismanagerin vaihtoehdot keskikentälle ovat käyneet lyhyessä ajassa vähiin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos