Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpoolille valtava takaisku! – Tähtipelaajan siirtyminen Anfieldille osoittautumassa mahdottomaksi

Liverpool
Pixabay

Päättyneellä valioliigakaudella upeita otteita esittänyt Newcastlen Bruno Guimaraes on siirtohuhujen kohteena. Brassitaiturin perässä on useampi La Liga-seura, mutta kiinnostusta riittää myös Britteinsaarilla.

Bruno Guimaraes on noussut raketin lailla yhdeksi Valioliigan parhaista keskikenttäpelaajista. Viime vuoden tammikuussa St. James’ Parkille saapunut brasilialainen totutteli hetken aikaa englantilaiseen jalkapalloon, mutta homma on alkanut toimia hieman verkkaisen alun jälkeen.

Guimaraes on nostanut valtavasti profiiliaan ja noussut osaksi myös Brasilian maajoukkuerinkiä. Mies saikin kiitettävästi vastuuta viime vuonna pelatuissa Qatarin MM-kilpailuissa.

Kuten arvata saattaa, loistavat otteet ovat herättäneet useamman seuran kiinnostuksen. Newcastle paranteli jo kertaalleen brassin sopimusta, mutta saattaa olla pakotettu uusimaan jälleen kerran miehen kontrahdin pitääkseen hänet riveissään.

Viime aikoina Guimaraesia on yhdistetty ahkerasti Liverpoolin riveihin. Siirron toteutuminen vaatisi kuitenkin suoranaista ihmettä, sillä Pool ei todennäköisesti pystyisi vastaamaan Newcastlen tarjoamiin palkkasaataviin.

Toinen vaakakupissa painava asia on se, että Anfieldillä ei pelata tulevalla kaudella Mestarien liigaa. Eddie Howen luotsaama Magpies puolestaan selvitti tiensä UCL:ään, joten tällä hetkellä mikään ei puhu siirron puolesta.

Lähde: Rousing The Kop

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos