Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpool-tykin vähäinen vastuu puhuttaa: ”On selvää, ettei hän ole tyytyväinen”

Jalkapallo
Pexels

Kuten Uutisankka.com aiemmin uutisoi, Liverpool onnistui nappaamaan kolme pistettä Newcastle Unitedin vieraana. Ratkaisijaksi nousi Darwin Nunez, joka on jäänyt Jürgen Kloppin alaisuudessa vähälle vastuulle. Klopp kommentoi uruguaylaishyökkääjän asemaa joukkueessa.

Liverpooliin valtavalla siirtosummalla vuosi sitten siirtynyt Darwin Nunez ei ole pystynyt tekemään lopullista läpimurtoaan uudessa joukkueessaan. Urugayn maajoukkuepelaajan tehottomuus selkeissä maalipaikoissa on nostettu useaan kertaan esille, mutta toisaalta hän on onnistunut tekemään Poolille useita tärkeitä maaleja.

Tätä nähtiin myös sunnuntaina, kun vaihdosta sisään tullut hyökkääjä iski joukkueensa molemmat maalit Newcastlea vastaan.

Redsin manageri, Jürgen Klopp sai vastailla median edessä kyselyihin Nunezin vähäisestä vastuusta.

– Ymmärrän hyvin kysymyksen. On selvää, ettei hän (Nunez) ole tyytyväinen. Kausi on vasta alussa ja tarvitsemme tasaisuutta ja hyviä tuloksia. Hän tulee pelaamaan, siitä ei ole epäilystäkään.

– Tulemme tarvitsemaan jokaista pelaajaamme, mutta tämä ryhmä hakee vielä lopullista muotoaan. Kasassa on uusi joukkue uusilla avainpelaajilla ja tarvitsemme aikaa.

– Nunez teki kaksi erittäin tärkeää maalia, eikä voi lakata hymyilemästä. Joukkue sulautuu hiljalleen yhteen, eikä sitä voi pakottaa.

Lähde: Eurosport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos