Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpool toivoo apuja arkkiviholliseltaan, mutta Klopp ei usko Unitedin tasoon: “Anteeksi, että sanon tämän”

Jürgen Klopp ja Erik ten Hag

Liverpool ja Manchester United tasasivat pisteet eilen Valioliigassa 2-2 tuloksen myötä. Tulos on erityisesti mestaruuskamppailussa tiukasti mukana olevalle Liverpoolille valtava pettymys.

Liverpool-manageri Jürgen Klopp kehoitti punaisten kannattajia “pysymään rauhallisina” mestaruuskamppailun suhteen. Todellisuus kuitenkin on, että Liverpool kaipaa luultavasti loppukaudella apuja muilta joukkueilta, mikäli se haluaa nostaa mestaruuspokaalia kauden päätteeksi.

Liverpool ja Arsenal ovat 31 pelatun kierroksen jälkeen tasapisteissä, mutta, hurjan määrän maaleja viime aikoina mättänyt, Gunners on paremmalla maalierolla kärjessä.

Ironisesti Liverpool kaipaa apuja juurikin sunnuntain vastustajaltaan ja veriviholliseltaan Unitedilta. Punaiset paholaiset isännöivät nimittäin Arsenalia Valioliigan toiseksi viimeisellä ottelukierroksella ja Klopp myönsikin pitävänsä tuolloin peukkuja kotijoukkueelle:

– Luultavasti [kannustan Unitedia]. Jos olemme silloin vielä mestaruustaistossa mukana niin kyllä, se [Unitedin voitto] olisi hienoa, viimeistä kauttaan Liverpoolia valmentava Klopp myönsi.

Mikäli Liverpool toivoo kuitenkaan saavansa apuja Unitedilta, näkee Klopp, että Erik ten Hagin miehistön on tehtävä kunnon ryhtiliike ennen tuota ottelua.

– Arsenal on hyvä joukkue. Jos he [United] pelaavat samalla tavalla kuin meitä vastaan niin Arsenal tulee voittamaan tuon ottelun. Olen siitä 100% varma. Anteeksi, että sanon niin, mies heitti.

Liverpool ei Kloppin mukaan jää kuitenkaan odottelemaan Arsenalin pistemenetyksiä, vaan jatkaa omaa työtään kauden viimeiseen peliin saakka ja keskittyy täysillä omaan tekemiseen.

– Haluamme olla kärjessä viimeisen ottelupäivän jälkeen ja jatkamme eteenpäin kaikin voimin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos