Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpool-tähti karmaisevassa tilanteessa – Jürgen Klopp osoitti tukensa kun tähden siepattua isää etsitään

Liverpoolin Diogo Jota osoittu tukensa joukkuetoverilleen Luis Diazille
AOP

Liverpool kaatoi sunnuntaina Valioliigassa Nottingham Forestin kotinurmellaan 3-0. Hienoa voittoa varjosti kuitenkin huoli Liverpool-tähti Luis Diazin ja tämän vanhempien tilanteesta.

Luis Diazin vanhemmat siepattiin nimittäin Kolumbiassa ja etsinnät ovat parhaillaan käynnissä. Aseistautuneet miehet olivat tietojen mukaan siepanneet kolumbialaistähden vanhemmat näiden kotikaupungissa huoltoasemalta.

Diazin äiti on viimeisimpien tietojen mukaan saatu pelastettua, mutta miehen isän etsinnät ovat vielä käynnissä.

Liverpool osoitti tukensa pelaajalleen sunnuntaisen pelin aikana. Punaisten ensimmäisen osuman iskenyt Diogo Jota nosti maalinsa jälkeen Diazin pelipaidan ilmaan osoittaen näin tukensa joukkuetoverilleen.

Jota kertoi ottelun jälkeen eleen olleen tapa osoittaa Diazille, että koko joukkue seisoo tämän tukena “käsittämättömässä tilanteessa”.

Myös Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kommentoi tapausta ottelun jälkeen. Saksalaismanageri myönsi tilanteen olevan kenties tämän koko valmentajauran vaikeimpia.

– Parasta mitä voimme tehdä, oli voittaa ottelu veljellemme, saksalaismanageri kommentoi pelin jälkeen.

– Pelasimme pelin vaikeimmissa olosuhteissa, joissa olen koskaan ollut. Yli 1000 pelin jälkeen [managerina] luulisi, että on kokenut kaiken.

– Mutta kyse ei ole meistä. Me kaikki rukoilemme, että kaikki menee hyvin. Ainoa asia, mitä voimme tehdä, on taistella veljemme puolesta, ja sen he [pelaajat] tekivät, Klopp totesi.

Diaz ei ollut mukana Liverpoolin kokoonpanossa sunnuntain ottelussa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos